laatste nieuws 

Ik heb verschillende nummers opgenomen, maar zins een jaartje echt bezig in de studio, double uf recording studio. Met wilco, mag ik graag werken. Alles op een ontspannen manier, maar wel met de nodige dosis humor.

Samen met jose Wolters, bekent van 'ik heb je niet de hemel beloofd' heb ik een mooi kerstnummer gemaakt. Dit nummers gaat over onze piraten die met kerst de mooie maratons draaien.

Ook werden we gevraagd om 'een kind zonder moeder' op te nemen. Dit alles kun je vinden op mijn youtube kanaal, onder Wim Drenthen.

 

Over Ons

as vrijdag, acht juli komt mijn nieuwe nummer, vertrouwen uit, Een nummer waar ik erg blij en trots mee ben. Double uf recording heeft er weer een mooie opname van gemaakt. Peter Kroesen van crewson multimedia heeft de clip weer gemaakt. De clip zal te zien zijn bij tv Oranje. Groetjes Wim

huidige projecten

2017, voor een ieder de beste wensen. 

Ik ben momenteel bezig met een vyniel singel. Kant a word 'moeder' en kant b een cover van suzie, de wereld is leeg. 

Op korte termijn zal de proefpersing er zijn, en kunnen we luisteren naar het resultaat. De verwachtig is dat eidn februari de singel uitkomt. Dit zal ik niet ongemerkt voorbij laten gaan, we houden u op de hoogte. 

tja, en dan staat er nog een album in de planning, een instumentale cd, en iets met Harm Wierstra. al met al leuke vooruitzichten en we hebben er zin in. 

 

 

Inmiddels ben ik bezig met tal van projecten. Eerst komende is mijn nieuwe nummer: vertrouwen.

Inmiddels zijn de foto's genomen en zitten we midden in het master proces.

Ook ga ik een project in een andere studio doen, een mooie muziekband maken voor een zangeres.

Daarna ga ik bezig voor mijn eerste cd, hopelijk komt deze eind van het het jaar uit.

De singel vertrouwen, kun je je uiteraart weer bestellen bijn muziekhoekje.nl

 

5 maart is mijn eigen cd precentatie. Ik heb al heel wat gevoelige nummers geschreven, maar nooit echt wat met gedaan. Zijn mooie ballads en echte luistersplaatjes.

Totaal iets anders, maar wel wat ik heel graag doe, het zingen van nummers die je raken.

De nummers zijn cuvers, maar met mijn eigen draai er aan. De muziekbanden maak ik uiteraart zelf

Voorbereidingen zijn in volle gang. Double uf zal de mastering doen, en Peter Kroesen van Multi media crew, gaat de video clip maken.

Fotografie Samantha maakt de foto's.

Ook zit ik in de studio voor Jose Wolters haar twee nieuwe nummers. Ik maak de muziekbanden voor haar, geweldig om te doen

Dus al met al, druk bezig met voor mijn het mooiste wat er is, op mijn kids na natuurlijk, en dat is muziek maken

laatste nieuws

Inmiddels weer aantal weken verder, en veel mooie dingen staan te gebeuren. Diverse intervieuws na de lancering van vlieg vlinder vlieg. het nummer word goed opgepat, maar ook geven en nemen, en mien alles doen het goed. Ik heb de pen weer gepakt, en het volgende nummer gemaakt. Het gaat heten :...

Nieuws

04-02-2016 17:59
ZO, 5 maart ga ik mijn nieuwe nummers ten gehore brengen. Zijn momenteel nog druk bezig met het voorbereiden in de studio, maar het gaat lekker. Mega trots ben ik op mijn voetbalcluppie vv DKB. Ik mag gebruik maken van de geweldige nieuwe kantine. Volgende week maak in de namen bekend die...
13-01-2016 22:52
maandag 11 januari heb ik mijn showflits opgenomen dat word uitgezonden bij tv Oranje. Een mooi middel om een stukje reclame te maken.  5 maart zal mijn cd precentie plaatsvinden in de sportkantine van dkb. we gaan daar een mooi feessie bouwen.

Contact

wim drenthen Op fb: wim drenthen artiest wimdrenthen70@hotmail.com